Nutriční hodnoty (Bramborové noky s dýní hokaido)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 782 kJ / 426 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,22 g |
| Tuky | 1,22 g |
| – nasycené | 0,48 g |
| – nenasycené | 0,56 g |
| –– mononenasycené | 0,29 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 812 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 87,50 g |
| – cukry | 12,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g uvařených bramborových noků | Noky | 200 g |
| 200 g 200 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 200 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| smažená cibulka (na posyp) | Cibule smažená | |
| nasekaná jarní cibulka (zelená část) | Cibulka jarní čerstvá |