Nutriční hodnoty (Směs na topinky, na těstoviny nebo do baget)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 262 815 kJ / 62 815 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14 274,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14 271,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
| Tuky | 623,45 g |
| – nasycené | 173,03 g |
| – nenasycené | 358,47 g |
| –– mononenasycené | 240,65 g |
| –– polynenasycené | 117,81 g |
| ––– omega 3 | 116,39 g |
| Vláknina | 4,45 g |
| Cholesterol | 33,69 g |
| Sodík | 34,05 g |
| Sůl | 86,63 g |
| Sacharidy | 25,32 g |
| – cukry | 16,23 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150-200 150-200 g pečeného kuřecího masa | Kuře prso | 61250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce domácího kečupu (nebo koupeného) | Kečup sladký | 37.5 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce nakládané červené papriky (nebo čerstvé) | Paprika červená čerstvá | 20 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 sušená nakládaná rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| smažená cibulka | Cibule smažená | |
| zelená cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| starší chléb | Chléb pšeničný kváskový |