Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Borůvková bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 043 kJ /
3 596 kcal
Bílkoviny70,22 g
– z toho živočišné bílkoviny38,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,25 g
Tuky161,62 g
– nasycené17,76 g
– nenasycené128,28 g
–– mononenasycené90,98 g
–– polynenasycené37,30 g
––– omega 310,92 g
Vláknina17,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 584 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy456,28 g
– cukry230,88 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g cukru moučka (nebo 150 g fruktózy) Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
125 ml 125 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
125 ml 125 ml oleje Olej řepkový 125 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
250 g 250 g borůvek (i více) Borůvky čerstvé 250 g
sádlo na vymazání Sádlo vepřové
strouhanka na vysypání formy Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.