Nutriční hodnoty (Borůvková bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 043 kJ / 3 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,25 g |
Tuky | 161,62 g |
– nasycené | 17,76 g |
– nenasycené | 128,28 g |
–– mononenasycené | 90,98 g |
–– polynenasycené | 37,30 g |
––– omega 3 | 10,92 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 584 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 456,28 g |
– cukry | 230,88 g |
––– laktóza | 6,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g cukru moučka (nebo 150 g fruktózy) | Cukr bílý | 200 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
125 ml 125 ml oleje | Olej řepkový | 125 ml |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
250 g 250 g borůvek (i více) | Borůvky čerstvé | 250 g |
sádlo na vymazání | Sádlo vepřové | |
strouhanka na vysypání formy | Strouhanka pšeničná |