Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar z papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie842 kJ /
201 kcal
Bílkoviny6,27 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,27 g
Tuky1,29 g
– nasycené0,26 g
– nenasycené0,82 g
–– mononenasycené0,31 g
–– polynenasycené0,51 g
––– omega 30,00 g
Vláknina14,36 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy36,30 g
– cukry23,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 skelet z vykostěného kuřete Kuře
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 velká paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nové koření Nové koření
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
polévkové koření (např.: DM bio gemüse brühe) Polévkové koření tekuté
sůl (podle chuti) Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
sekaná petrželka Petržel nať čerstvá
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.