Sýrové šneky
Tato oblíbená klasika potěší návštěvy i hosty na oslavách a příprava je tak snadná, že ji zvládne i začátečník. Listové těsto potřené kečupem poklademe sýrem a šunkou, ochutíme bylinkami, zarolujeme, nakrájíme a upečeme.
Suroviny pro 13 kusů
13kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 887 kJ / 1 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,17 g |
Tuky | 105,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 7,00 g |
Sůl | 17,50 g |
Sacharidy | 16,33 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozválíme listové těsto a potřeme kečupem.
Krok 2: Na těsto nastrouháme tvrdý sýr a posypeme kořením.
Krok 3: Nastrouháme nivu a přidáme šunku.
Krok 4: Nakonec těsto zarolujeme, nakrájíme, potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme 20 minut na 200 °C.
Zveřejněno 13. 12. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sýrové šneky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EnGY
Moje poznámka
Sýrové šneky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EnGY
Nejnovější recepty
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 3 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 4 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 4 hodinami
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 3 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 4 hodinami
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 4 hodinami
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 6 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 7 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 8 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 9 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 9 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 20 hodinami
Suroviny:
těsto listové,
sýr niva,
sýr tvrdý,
kečup sladký,
šunka dušená,
koření italské,
vejce
Komentáře (2)