Nutriční hodnoty (Smažené vykostěné stehno naložené v podmáslí a zelný salát z červeného zelí s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 349 kJ / 2 474 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 69,20 g |
| Tuky | 23,07 g |
| – nasycené | 9,13 g |
| – nenasycené | 16,50 g |
| –– mononenasycené | 5,00 g |
| –– polynenasycené | 11,50 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 79,40 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 1,63 g |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 437,17 g |
| – cukry | 279,97 g |
| ––– laktóza | 27,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vykostěná kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 500 g 500 g podmáslí | Podmáslí | 500 g |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 5 g 5 g sušeného česneku | Česnek sušený | 5 g |
| 10 g 10 g uzené papriky | Paprika uzená | 10 g |
| 10 g 10 g papriky sladké | Paprika červená sušená | 10 g |
| 5 g 5 g majoránky | Majoránka sušená | 5 g |
| 1 hlávka 1 hlávka červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 3000 g |
| 50 g 50 g čerstvého křenu | Křen čerstvý | 50 g |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |