Nutriční hodnoty (Křehký hruškový koláč s krémem a drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 793 kJ / 4 014 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,33 g |
| Tuky | 229,71 g |
| – nasycené | 137,27 g |
| – nenasycené | 82,16 g |
| –– mononenasycené | 70,98 g |
| –– polynenasycené | 11,18 g |
| ––– omega 3 | 1,44 g |
| Vláknina | 26,20 g |
| Cholesterol | 1,27 g |
| Sodík | 608 mg |
| Sůl | 1,44 g |
| Sacharidy | 410,68 g |
| – cukry | 164,03 g |
| ––– laktóza | 9,36 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 150 g 150 g másla pokojové teploty | Máslo kravské | 150 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 60 ml 60 ml studené vody | Voda | 60 ml |
| 1 1 bílek na potření těsta | Vaječný bílek | 33 g |
| 4 4 velké hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
| 90 g 90 g cukru krupice | Cukr bílý | 90 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 70 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
| 60 60 g cukru krupice | Cukr bílý | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 100 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 2 g |
| moučkový cukr na posyp | Cukr bílý |