Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené kuřecí plátky s luštěninami, bramborem a bazalkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie754 759 kJ /
180 394 kcal
Bílkoviny40 859,50 g
– z toho živočišné bílkoviny40 775,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny84,50 g
Tuky1 753,90 g
– nasycené491,03 g
– nenasycené999,83 g
–– mononenasycené665,64 g
–– polynenasycené334,19 g
––– omega 3332,55 g
Vláknina79,30 g
Cholesterol 96,25 g
Sodík 96,47 g
Sůl245,40 g
Sacharidy253,00 g
– cukry31,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 500 g kuřecího masa (na plátky nebo medailonky) Kuře prso 175000 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
250 g 250 g hrášku uvařeného do měkka Hrášek zelený 250 g
250 g 250 g fazolí mogette (bílé, podlouhlé) uvařených do měkka Fazole bílé 250 g
200 g 200 g mrkve Mrkev čerstvá 200 g
řepkový olej Olej řepkový
olivový olej Olej olivový
bazalka Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.