Nutriční hodnoty (Pečené kuřecí plátky s luštěninami, bramborem a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 754 759 kJ / 180 394 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40 859,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40 775,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 84,50 g |
| Tuky | 1 753,90 g |
| – nasycené | 491,03 g |
| – nenasycené | 999,83 g |
| –– mononenasycené | 665,64 g |
| –– polynenasycené | 334,19 g |
| ––– omega 3 | 332,55 g |
| Vláknina | 79,30 g |
| Cholesterol | 96,25 g |
| Sodík | 96,47 g |
| Sůl | 245,40 g |
| Sacharidy | 253,00 g |
| – cukry | 31,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 500 g kuřecího masa (na plátky nebo medailonky) | Kuře prso | 175000 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 250 g 250 g hrášku uvařeného do měkka | Hrášek zelený | 250 g |
| 250 g 250 g fazolí mogette (bílé, podlouhlé) uvařených do měkka | Fazole bílé | 250 g |
| 200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| řepkový olej | Olej řepkový | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |