Nutriční hodnoty (Obložené křepelčí vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 918 kJ / 1 175 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,20 g |
| Tuky | 99,35 g |
| – nasycené | 11,75 g |
| – nenasycené | 79,09 g |
| –– mononenasycené | 26,73 g |
| –– polynenasycené | 52,36 g |
| ––– omega 3 | 2,04 g |
| Vláknina | 7,70 g |
| Cholesterol | 143 mg |
| Sodík | 901 mg |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 57,25 g |
| – cukry | 3,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 16 16 křepelčích vajec | Vejce křepelčí | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 7 7 brambor (zbylých uvařených) | Brambor zimní | 350 g |
| 1 sklenička 1 sklenička sterilované zeleniny | Zelenina směs sterilovaná | |
| 80 g 80 g majonézy | Majonéza | 80 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce nálevu ze zeleniny | Mrkev čerstvá | |
| 4 plátky 4 plátky měkkého salámu (šunky) | Měkký salám | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce (cca) nálevu ze zeleniny | Mrkev čerstvá | |
| 8 plátků 8 plátků měkkého salámu (šunky) | Měkký salám | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |