Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky v omáčce z výpeku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 059 kJ /
731 kcal
Bílkoviny65,67 g
– z toho živočišné bílkoviny63,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,23 g
Tuky41,22 g
– nasycené20,21 g
– nenasycené18,14 g
–– mononenasycené15,33 g
–– polynenasycené2,81 g
––– omega 30,12 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 185 mg
Sodík 164 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy15,41 g
– cukry5,11 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřového masa (kýta, pečeně, krkovice) Vepřová kýta 300 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 1 cibule (nebo šalotka) Cibule čerstvá 70 g
50 ml 50 ml bílého vína Víno bílé suché 50 ml
vývar na podlití (podle potřeby) Vývar masový
20 g 20 g studeného másla Máslo kravské 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.