Nutriční hodnoty (Vepřové plátky v omáčce z výpeku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 059 kJ / 731 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,23 g |
Tuky | 41,22 g |
– nasycené | 20,21 g |
– nenasycené | 18,14 g |
–– mononenasycené | 15,33 g |
–– polynenasycené | 2,81 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 185 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 15,41 g |
– cukry | 5,11 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřového masa (kýta, pečeně, krkovice) | Vepřová kýta | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 1 cibule (nebo šalotka) | Cibule čerstvá | 70 g |
50 ml 50 ml bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
vývar na podlití (podle potřeby) | Vývar masový | |
20 g 20 g studeného másla | Máslo kravské | 20 g |