Nutriční hodnoty (Karbanátky z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 7 246 kJ / 1 732 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 136,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 127,73 g |
| – nasycené | 41,88 g |
| – nenasycené | 75,56 g |
| –– mononenasycené | 58,83 g |
| –– polynenasycené | 16,73 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 643 mg |
| Sodík | 505 mg |
| Sůl | 1,01 g |
| Sacharidy | 7,00 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g mletého masa | Vepřový ořez | 800 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 hrst 1 hrst sekaného čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
| sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| koření do mletých mas | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| tvrdý sýr (nebo směs sýrů) | Sýr kravský tvrdý 30% |