Nutriční hodnoty (Karbanátky z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 7 246 kJ / 1 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 136,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 127,73 g |
– nasycené | 41,88 g |
– nenasycené | 75,56 g |
–– mononenasycené | 58,83 g |
–– polynenasycené | 16,73 g |
––– omega 3 | 0,59 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 643 mg |
Sodík | 505 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 7,00 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g mletého masa | Vepřový ořez | 800 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 hrst 1 hrst sekaného čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
koření do mletých mas | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
tvrdý sýr (nebo směs sýrů) | Sýr kravský tvrdý 30% |