Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky z trouby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie7 246 kJ /
1 732 kcal
Bílkoviny137,66 g
– z toho živočišné bílkoviny136,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky127,73 g
– nasycené41,88 g
– nenasycené75,56 g
–– mononenasycené58,83 g
–– polynenasycené16,73 g
––– omega 30,59 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 643 mg
Sodík 505 mg
Sůl1,01 g
Sacharidy7,00 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g mletého masa Vepřový ořez 800 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 hrst 1 hrst sekaného čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé
sladká mletá paprika Paprika červená sušená
koření do mletých mas Provensálské koření
sůl Sůl mořská
tvrdý sýr (nebo směs sýrů) Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.