Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fat rascals (máslové hrudky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 094 kJ /
1 696 kcal
Bílkoviny30,23 g
– z toho živočišné bílkoviny10,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky71,51 g
– nasycené42,27 g
– nenasycené25,63 g
–– mononenasycené22,62 g
–– polynenasycené3,01 g
––– omega 30,26 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 452 mg
Sodík 592 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy229,77 g
– cukry81,07 g
––– laktóza2,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
75 g 75 g měkkého másla Máslo kravské 75 g
75 g 75 g cukru krupice Cukr bílý 75 g
1 1 velké vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
1,5 lžičky 1,5 lžičky kypřicího prášku Kypřící prášek 7.5 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská
rozinky Rozinky
mandle Mandle neloupané
kandované ovoce Citron kandovaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.