Nutriční hodnoty (Fat rascals (máslové hrudky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 7 094 kJ / 1 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 71,51 g |
– nasycené | 42,27 g |
– nenasycené | 25,63 g |
–– mononenasycené | 22,62 g |
–– polynenasycené | 3,01 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 452 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 229,77 g |
– cukry | 81,07 g |
––– laktóza | 2,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
75 g 75 g měkkého másla | Máslo kravské | 75 g |
75 g 75 g cukru krupice | Cukr bílý | 75 g |
1 1 velké vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
1,5 lžičky 1,5 lžičky kypřicího prášku | Kypřící prášek | 7.5 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
rozinky | Rozinky | |
mandle | Mandle neloupané | |
kandované ovoce | Citron kandovaný |