Nutriční hodnoty (Margotková bábovka 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 945 kJ / 4 767 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,29 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 160,68 g |
| – nasycené | 27,21 g |
| – nenasycené | 122,25 g |
| –– mononenasycené | 39,15 g |
| –– polynenasycené | 83,10 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 812 mg |
| Sodík | 551 mg |
| Sůl | 1,84 g |
| Sacharidy | 738,45 g |
| – cukry | 371,75 g |
| ––– laktóza | 11,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 125 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 250 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 tyčinka Margot (90 g) | Čokoládová tyčinka | |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru moučka + na pocukrování | Cukr bílý | 250 g |
| tuk a hrubá mouka na přípravu formy | Mouka pšeničná hrubá |