Nutriční hodnoty (Kuřecí nudličky na způsob kaťáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 507 kJ / 838 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 166,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
| Tuky | 9,46 g |
| – nasycené | 2,28 g |
| – nenasycené | 6,01 g |
| –– mononenasycené | 3,92 g |
| –– polynenasycené | 2,08 g |
| ––– omega 3 | 1,43 g |
| Vláknina | 8,48 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 642 mg |
| Sůl | 1,58 g |
| Sacharidy | 19,30 g |
| – cukry | 10,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 papriky (barevné) | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 10 cm 10 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 plechovka 1 plechovka drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | |
| 1 1 feferonka dle chuti | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 lžičky 2 lžičky pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 10 g |
| vývar dle potřeby | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový |