Nutriční hodnoty (Původní recept na čumfurt)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 247 kJ / 59 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 0,24 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,13 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,10 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,20 g |
| – cukry | 11,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| párek (nebo buřt) | Párek vepřový | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 panák 1 panák octa | Ocet lihový | |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |