Nutriční hodnoty (Ovarová polévka s "bramborákovými" haluškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 005 kJ / 479 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,50 g |
Tuky | 2,15 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 97,30 g |
– cukry | 6,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malé vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 kuliček 4 kuliček nového koření | Nové koření | |
8 kuliček 8 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
3 3 středně velké brambory | Brambor zimní | 150 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1 1 vejce¨ | ||
česnek | Česnek čerstvý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |