Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovarová polévka s "bramborákovými" haluškami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 005 kJ /
479 kcal
Bílkoviny14,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,50 g
Tuky2,15 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené1,20 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,12 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy97,30 g
– cukry6,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malé vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuliček 4 kuliček nového koření Nové koření
8 kuliček 8 kuliček černého pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá
3 3 středně velké brambory Brambor zimní 150 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1 1 vejce¨
česnek Česnek čerstvý
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.