Nutriční hodnoty (Bramborový buřtguláš s cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 681 kJ / 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
Tuky | 15,57 g |
– nasycené | 7,18 g |
– nenasycené | 8,12 g |
–– mononenasycené | 2,05 g |
–– polynenasycené | 6,07 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 870 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 45,70 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
200 g 200 g cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
100 g 100 g měkkého salámu | Měkký salám | 100 g |
400 ml 400 ml vývaru (nebo voda+bujon) | Vývar masový | 400 ml |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1-2 krajíce 1-2 krajíce staršího chleba (na zahuštění) | Chléb pšeničný kváskový |