Nutriční hodnoty (Tvarohový závin s jablky a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 7
| Energie | 9 803 kJ / 2 343 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 79,13 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,88 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,25 g | 
| Tuky | 40,27 g | 
| – nasycené | 12,32 g | 
| – nenasycené | 21,99 g | 
| –– mononenasycené | 13,70 g | 
| –– polynenasycené | 8,29 g | 
| ––– omega 3 | 1,54 g | 
| Vláknina | 31,35 g | 
| Cholesterol | 302 mg | 
| Sodík | 1,11 g | 
| Sůl | 2,94 g | 
| Sacharidy | 400,35 g | 
| – cukry | 164,95 g | 
| ––– laktóza | 11,45 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 330 g 330 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 330 g | 
| 250 g 250 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g | 
| 60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml | 
| 50 ml 50 ml mléka (polotučného) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml | 
| 6 g 6 g prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g | 
| 2 g 2 g soli | Sůl mořská | 2 g | 
| 5-6 5-6 jablek | Jablko čerstvé | 825 g | 
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| dětské piškoty | Piškoty | |
| vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| vejce na potření | Vejce slepičí |