Nutriční hodnoty (Vietnamské vepřové špízy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 450 kJ / 1 063 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 91,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,55 g |
| Tuky | 20,47 g |
| – nasycené | 5,10 g |
| – nenasycené | 10,41 g |
| –– mononenasycené | 8,69 g |
| –– polynenasycené | 1,72 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 329 mg |
| Sodík | 1,99 g |
| Sůl | 3,46 g |
| Sacharidy | 116,25 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 460 g 460 g vepřového mletého masa | Vepřová plec | 460 g |
| 1/2 šálku 1/2 šálku kukuřičné strouhanky | Strouhanka kukuřičná | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 30 ml |
| 125 g 125 g rýžových nudlí | Nudle rýžové | 125 g |
| 1/2 šálku 1/2 šálku vietnamské omáčky na jarní závitky | ||
| 1/3 šálku 1/3 šálku citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 1/4 1/4 ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 100 g |
| 1 šálek 1 šálek máty | Máta peprná list čerstvá | |
| 1 šálek 1 šálek koriandru | Koriandr semena | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |