Nutriční hodnoty (Hruškové vafle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 6 939 kJ / 1 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,92 g |
Tuky | 27,04 g |
– nasycené | 9,57 g |
– nenasycené | 12,30 g |
–– mononenasycené | 7,30 g |
–– polynenasycené | 4,99 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 13,65 g |
Cholesterol | 456 mg |
Sodík | 764 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 278,05 g |
– cukry | 52,67 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 bílky (na sníh) | Vaječný bílek | 66 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
300-350 g 300-350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 325 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 1 velká zralá hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
1 špetka 1 špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
citronová kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá |