Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškové vafle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie6 939 kJ /
1 658 kcal
Bílkoviny68,88 g
– z toho živočišné bílkoviny30,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,92 g
Tuky27,04 g
– nasycené9,57 g
– nenasycené12,30 g
–– mononenasycené7,30 g
–– polynenasycené4,99 g
––– omega 30,46 g
Vláknina13,65 g
Cholesterol 456 mg
Sodík 764 mg
Sůl1,83 g
Sacharidy278,05 g
– cukry52,67 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 bílky (na sníh) Vaječný bílek 66 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
cukr (podle chuti) Cukr bílý
300-350 g 300-350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 325 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 velká zralá hruška Hruška čerstvá 130 g
1 špetka 1 špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
citronová kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.