Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s bylinkami a rukolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 657 kJ / 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,32 g |
Tuky | 26,30 g |
– nasycené | 7,69 g |
– nenasycené | 11,87 g |
–– mononenasycené | 8,37 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 12,16 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 391 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 49,31 g |
– cukry | 7,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
4 lístky 4 lístky šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
1 větvička 1 větvička tymiánu | Tymián sušený | |
1/4 lžičky 1/4 lžičky římského kmínu | Římský kmín mletý | 1.75 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
čerstvě mletý barevný pepř | Pepř barevný | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1/2 balení 1/2 balení rukoly | Rukola čerstvá | 62.5 g |
100 ml 100 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
200 ml 200 ml vody na podlití (nebo vývaru) | Voda | 200 ml |
naťová cibulka | Cibulka jarní čerstvá |