Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s bylinkami a rukolou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 657 kJ /
874 kcal
Bílkoviny91,32 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,32 g
Tuky26,30 g
– nasycené7,69 g
– nenasycené11,87 g
–– mononenasycené8,37 g
–– polynenasycené3,50 g
––– omega 30,02 g
Vláknina12,16 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 391 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy49,31 g
– cukry7,07 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
4 lístky 4 lístky šalvěje Šalvěj čerstvá
1 větvička 1 větvička tymiánu Tymián sušený
1/4 lžičky 1/4 lžičky římského kmínu Římský kmín mletý 1.75 g
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
čerstvě mletý barevný pepř Pepř barevný
olivový olej Olej olivový
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1/2 balení 1/2 balení rukoly Rukola čerstvá 62.5 g
100 ml 100 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 100 ml
200 ml 200 ml vody na podlití (nebo vývaru) Voda 200 ml
naťová cibulka Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.