Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s bylinkami a rukolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 657 kJ / 874 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,32 g |
| Tuky | 26,30 g |
| – nasycené | 7,69 g |
| – nenasycené | 11,87 g |
| –– mononenasycené | 8,37 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 12,16 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 391 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 49,31 g |
| – cukry | 7,07 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 4 lístky 4 lístky šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 1 větvička 1 větvička tymiánu | Tymián sušený | |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky římského kmínu | Římský kmín mletý | 1.75 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| čerstvě mletý barevný pepř | Pepř barevný | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 1/2 balení 1/2 balení rukoly | Rukola čerstvá | 62.5 g |
| 100 ml 100 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 200 ml 200 ml vody na podlití (nebo vývaru) | Voda | 200 ml |
| naťová cibulka | Cibulka jarní čerstvá |