Nutriční hodnoty (Hovězí nudličky s hlívou ústřičnou a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 602 kJ / 622 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,72 g |
Tuky | 19,25 g |
– nasycené | 4,90 g |
– nenasycené | 13,51 g |
–– mononenasycené | 8,69 g |
–– polynenasycené | 4,83 g |
––– omega 3 | 1,09 g |
Vláknina | 33,17 g |
Cholesterol | 94 mg |
Sodík | 615 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 29,98 g |
– cukry | 14,61 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hovězí zadní kýty | Hovězí kýta | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
50 g 50 g mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
100 g 100 g klobouků hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový | |
1 lžíce 1 lžíce paprikové lahůdkové pasty | ||
3 lžíce 3 lžíce dobrého červeného vína | Víno červené suché | 45 ml |
500 ml 500 ml vývaru hovězího (lze použít i jiný) | Vývar masový | 500 ml |