Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní drůbeží játra s paprikami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 864 kJ /
684 kcal
Bílkoviny55,59 g
– z toho živočišné bílkoviny51,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,56 g
Tuky37,70 g
– nasycené8,07 g
– nenasycené25,59 g
–– mononenasycené20,88 g
–– polynenasycené4,71 g
––– omega 30,06 g
Vláknina9,50 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 837 mg
Sůl2,04 g
Sacharidy27,78 g
– cukry13,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g drůbežích jater Játra kuřecí 300 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
50 g 50 g cibule Cibule čerstvá 50 g
40 g 40 g bílé papriky Paprika bílá čerstvá 40 g
30 g 30 g červené papriky Paprika červená čerstvá 30 g
40 g 40 g žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 40 g
1 1 chilli paprička (dle chuti) Chilli paprička čerstvá
35 g 35 g pórku Pórek čerstvý 35 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty Protlak rajčatový
1 lžíce 1 lžíce lahůdkové paprikové pasty Pasta papriková 15 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce pikantní paprikové pasty Pasta papriková
100-150 ml 100-150 ml kuřecího vývaru na podlití Vývar kuřecí 125 ml
sůl (dle chuti) Sůl mořská
rýže Rýže bílá
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
3 3 hřebíčky Hřebíček

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.