Nutriční hodnoty (Kuře v zelenině podle režiséra Kleina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 808 kJ / 432 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,97 g |
| Tuky | 1,30 g |
| – nasycené | 0,23 g |
| – nenasycené | 0,68 g |
| –– mononenasycené | 0,09 g |
| –– polynenasycené | 0,59 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 23,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 383 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 82,95 g |
| – cukry | 21,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 menší kuřecí stehýnka (nebo stejné množství paliček či horních částí stehen) | Kuře stehno s kůží | |
| 6 6 středních brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 450 g 450 g mražené zeleniny (1 sáček) | Mrkev mražená | 450 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| grilovací koření (nebo paprika) | Grilovací koření |