Nutriční hodnoty (Králík braillon s dijonskou hořčicí a vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 010 kJ / 1 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,70 g |
Tuky | 125,40 g |
– nasycené | 63,30 g |
– nenasycené | 58,23 g |
–– mononenasycené | 46,26 g |
–– polynenasycené | 11,97 g |
––– omega 3 | 3,21 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 301 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,85 g |
Sacharidy | 25,51 g |
– cukry | 8,91 g |
––– laktóza | 7,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 králičí stehna | Králík stehna | |
4 lžíce 4 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
250 ml 250 ml bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |