Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrna na másle ghí podle indické kuchyně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 097 kJ /
740 kcal
Bílkoviny13,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,29 g
Tuky39,63 g
– nasycené29,26 g
– nenasycené7,97 g
–– mononenasycené6,71 g
–– polynenasycené1,26 g
––– omega 30,05 g
Vláknina69,85 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 851 mg
Sůl2,88 g
Sacharidy49,24 g
– cukry16,74 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule (malá) Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla Ghí 15 g
1 1 cm kousek zázvoru Zázvor sušený
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kari Kari 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru Koriandr list sušený 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu drceného Římský kmín mletý 3.5 g
1 lžička 1 lžička garam masala Garam masala 5 g
chilli (dle chuti) Chilli paprička sušená
40 g 40 g červené papriky Paprika červená čerstvá 40 g
30 g 30 g bílé papriky Paprika bílá čerstvá 30 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatové pasty Protlak rajčatový
150 g 150 g hustého kokosového mléka Nápoj kokosový 150 ml
200 g 200 g sterilované cizrny Cizrna ve slaném nálevu 200 g
koriandrové stonky stonky nasekané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.