Kotletky pod peřinou

Vepřové maso Doba přípravy: 50minut 8 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 50minut 8 názorů

Suroviny 4 porce

4 vepřové kotlety
4 plátky anglické slaniny nebo šunky
4 plátky Eidamu 30%
1,5 kelímku šlehačky 33%
sterilovaná kápie
sterilovaný hrášek
sůl
pepř
sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety naklepeme na tenké plátky, okořeníme.

  2. Vložíme na pekáč, položíme na každý plátek slaninu, trochu sterilované kápie a hrášku, nahoru dáme sýr.

  3. Všechno nakonec zalejeme šlehačkou a dáme péct na 40 minut při 220°C. Jako příloha je nejlepší bramborová kaše a zelenina.

Poznámka od kuchařky

Já to peču v remosce a přijde mi to šťavnatější.

Sterilovanou papriku lze nahradit sterilovaným lečem a může se přidat i cibule, taky je to moc dobré.

Komentáře k receptu Kotletky pod peřinou

Tématické fráze: kotlety pod peřinkou kotletky na hrášku vepřové pod peřinou vepřové kotlety pod peřinou kotleta pod perinkou kotlet pod perynou kotleta recept vepřové kotlety pod peřinkou kotleta recepty vepřové pod peřinkou zapékané kotlety v peřině kotlet pod peřinkou kotlety se sterilovanou paprikoi kotletky s lečem recepty s kotlety top recepty kotleta recept veprove kotlety pod peřiny kotletka recepty z kotlet -kotletky pod peřinou