Nutriční hodnoty (Kefírová buchta s vejci (hrníčková))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 15 393 kJ / 3 679 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 135,68 g |
| – nasycené | 75,71 g |
| – nenasycené | 49,00 g |
| –– mononenasycené | 41,90 g |
| –– polynenasycené | 7,10 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 1,17 g |
| Sodík | 511 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 513,60 g |
| – cukry | 156,50 g |
| ––– laktóza | 19,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 500 ml 500 ml kefíru | Kefír | 500 ml |
| jahody (mražené nebo zavařované) | Jahody čerstvé | |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |