Nutriční hodnoty (Čočkový salát s jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 893 kJ / 1 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,63 g |
Tuky | 72,52 g |
– nasycené | 9,46 g |
– nenasycené | 54,32 g |
–– mononenasycené | 37,45 g |
–– polynenasycené | 16,87 g |
––– omega 3 | 3,73 g |
Vláknina | 53,85 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 134,30 g |
– cukry | 23,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g čočky | Čočka hnědá neloupaná | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
3 3 vejce (uvařená natvrdo) | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
2 lžíce 2 lžíce pažitky (nasekané) | Pažitka čerstvá | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |