Nutriční hodnoty (Vepřový plátek z krkovice na žampionech, zelenině a smetaně v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 116 kJ / 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,28 g |
Tuky | 44,17 g |
– nasycené | 15,75 g |
– nenasycené | 26,24 g |
–– mononenasycené | 19,89 g |
–– polynenasycené | 6,35 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 94 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 18,50 g |
– cukry | 11,80 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky krkovice o síle 1,5 cm | Vepřová krkovice | |
6 6 žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 sladkokyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
1/2 1/2 silnostěnné papriky | Paprika bílá čerstvá | |
300 ml 300 ml vody (nebo vývaru) | Voda | 300 ml |
200 ml 200 ml smetany (12%) | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky Solamylu | Bramborový škrob | 2.5 g |
1 lžička 1 lžička celého barevného pepře | Pepř barevný | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
zelené bylinky (na posypání) | Petržel nať čerstvá |