Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechové řezy s máslovým krémem a šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie30 047 kJ /
7 182 kcal
Bílkoviny85,97 g
– z toho živočišné bílkoviny48,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,24 g
Tuky482,14 g
– nasycené212,79 g
– nenasycené246,83 g
–– mononenasycené119,90 g
–– polynenasycené126,93 g
––– omega 310,77 g
Vláknina14,01 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 566 mg
Sůl1,41 g
Sacharidy607,18 g
– cukry398,28 g
––– laktóza56,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180-200 g 180-200 g cukru krupice Cukr bílý 190 g
1 1 velké vejce Vejce slepičí 70 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
120 g 120 g strouhaných ořechů Vlašské ořechy 120 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
100 ml 100 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 100 ml
rum (nebo likér dle chuti) Rum
700 ml 700 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 700 ml
120 g 120 g cukru krupice Cukr bílý 120 g
2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku Puding v prášku 96 g
250 g 250 g másla (pokojové teploty) Máslo kravské 250 g
3 lžíce 3 lžíce meruňkového džemu Džem meruňkový 45 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1 kelímek 1 kelímek smetany ke šlehání 33% Smetana kravská sladká 30% 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.