Nutriční hodnoty (Tuňákový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 120 kJ / 746 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,49 g |
Tuky | 38,17 g |
– nasycené | 14,71 g |
– nenasycené | 15,93 g |
–– mononenasycené | 12,50 g |
–– polynenasycené | 3,43 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 7,71 g |
Cholesterol | 835 mg |
Sodík | 484 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 50,60 g |
– cukry | 24,30 g |
––– laktóza | 19,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 konzervy tuňáka | Tuňák ve vlastní šťávě | |
3 plátky 3 plátky rýžového chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
1 sklenice 1 sklenice mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
1 kelímek 1 kelímek bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 rajče oloupané a nahrubo nastrouhané | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce oregana | Oregano sušené | 15 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská |