Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tuňákový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 120 kJ /
746 kcal
Bílkoviny46,07 g
– z toho živočišné bílkoviny43,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,49 g
Tuky38,17 g
– nasycené14,71 g
– nenasycené15,93 g
–– mononenasycené12,50 g
–– polynenasycené3,43 g
––– omega 30,13 g
Vláknina7,71 g
Cholesterol 835 mg
Sodík 484 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy50,60 g
– cukry24,30 g
––– laktóza19,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 konzervy tuňáka Tuňák ve vlastní šťávě
3 plátky 3 plátky rýžového chleba Chléb pšeničný kváskový
1 sklenice 1 sklenice mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce Solamylu Bramborový škrob 15 g
1 kelímek 1 kelímek bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 rajče oloupané a nahrubo nastrouhané Rajče červené čerstvé 60 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce oregana Oregano sušené 15 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře Pepř černý 2.5 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.