Nutriční hodnoty (Tuňákový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 120 kJ / 746 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,49 g |
| Tuky | 38,17 g |
| – nasycené | 14,71 g |
| – nenasycené | 15,93 g |
| –– mononenasycené | 12,50 g |
| –– polynenasycené | 3,43 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 7,71 g |
| Cholesterol | 835 mg |
| Sodík | 484 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 50,60 g |
| – cukry | 24,30 g |
| ––– laktóza | 19,21 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 konzervy tuňáka | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 3 plátky 3 plátky rýžového chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
| 1 sklenice 1 sklenice mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| 1 kelímek 1 kelímek bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 rajče oloupané a nahrubo nastrouhané | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oregana | Oregano sušené | 15 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská |