Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně s medvědím česnekem a mrkví v papiňáku (tlakovém hrnci))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 156 kJ / 276 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,31 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,24 g |
| Tuky | 18,32 g |
| – nasycené | 9,27 g |
| – nenasycené | 8,82 g |
| –– mononenasycené | 6,51 g |
| –– polynenasycené | 2,31 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 10,04 g |
| Cholesterol | 16 mg |
| Sodík | 95 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 19,61 g |
| – cukry | 8,63 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky pečeně bez kosti (po 200 g) | Kost hovězí | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 hrst 1 hrst medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 300 ml 300 ml vývaru | Vývar masový | 300 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |