Nutriční hodnoty (Těstoviny s italskou salsicciou a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 814 kJ / 1 151 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,68 g |
| Tuky | 18,01 g |
| – nasycené | 8,89 g |
| – nenasycené | 4,23 g |
| –– mononenasycené | 3,41 g |
| –– polynenasycené | 0,83 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 18,73 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 737 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 200,20 g |
| – cukry | 21,30 g |
| ––– laktóza | 0,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 klobásy salsiccia | Klobása | |
| 2 2 střední mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 0,5 plechovky 0,5 plechovky zavařených loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 30 g 30 g parmezánu | Parmezán | 30 g |
| 200-250 g 200-250 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 225 g |
| voda | Voda | |
| sůl | Sůl mořská |