Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní buřty na pivu a Moravance)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 792 kJ /
428 kcal
Bílkoviny9,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,80 g
Tuky6,69 g
– nasycené0,67 g
– nenasycené5,37 g
–– mononenasycené3,51 g
–– polynenasycené1,86 g
––– omega 30,30 g
Vláknina17,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,31 g
Sůl3,03 g
Sacharidy66,11 g
– cukry48,23 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 špekáčku s vysokým podílem masa Špekáček
1 1 Moravanka (zeleninová směs) Zelenina směs sterilovaná
1 1 větší kapie Paprika červená čerstvá 250 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky drceného česneku Česnek čerstvý 14 g
200 ml 200 ml tmavého piva (i světlého) Pivo tmavé 10ᵒ 200 ml
250 ml 250 ml rajčatové passaty Pyré z červených rajčat 250 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 52.5 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý
1 1 bobkový list Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.