Nutriční hodnoty (Pikantní buřty na pivu a Moravance)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 792 kJ / 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,80 g |
Tuky | 6,69 g |
– nasycené | 0,67 g |
– nenasycené | 5,37 g |
–– mononenasycené | 3,51 g |
–– polynenasycené | 1,86 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 17,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,31 g |
Sůl | 3,03 g |
Sacharidy | 66,11 g |
– cukry | 48,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 špekáčku s vysokým podílem masa | Špekáček | |
1 1 Moravanka (zeleninová směs) | Zelenina směs sterilovaná | |
1 1 větší kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky drceného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
200 ml 200 ml tmavého piva (i světlého) | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
250 ml 250 ml rajčatové passaty | Pyré z červených rajčat | 250 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 52.5 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený |