Nutriční hodnoty (Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 465 kJ / 1 067 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,45 g |
| Tuky | 9,92 g |
| – nasycené | 4,59 g |
| – nenasycené | 3,79 g |
| –– mononenasycené | 2,04 g |
| –– polynenasycené | 1,75 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 23 mg |
| Sodík | 573 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 197,38 g |
| – cukry | 75,38 g |
| ––– laktóza | 18,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek kuskusu | Kuskus pšeničný | 250 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku horkého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |
| 1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1 1 granátové jablko | Granátové jablko jádra čerstvá | |
| agávový sirup (nebo čekankový) | Sirup agávový |