Nutriční hodnoty (Likér z černých jeřabin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 029 kJ / 2 875 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 412,50 g |
| – cukry | 412,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 litr 1 litr černých jeřabin | Jeřabiny čerstvé | |
| 40 dkg 40 dkg cukru | Cukr bílý | 400 g |
| 1/2 l 1/2 l rumu | Rum | 500 ml |
| 1,5 lahvičky 1,5 lahvičky mandlové tresti | Aroma mandlové |