Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Velikonoční vaječný beránek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 282 kJ /
3 653 kcal
Bílkoviny165,97 g
– z toho živočišné bílkoviny157,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,99 g
Tuky314,21 g
– nasycené52,82 g
– nenasycené219,19 g
–– mononenasycené88,52 g
–– polynenasycené130,68 g
––– omega 33,06 g
Vláknina12,34 g
Cholesterol 3,37 g
Sodík 7,10 g
Sůl16,99 g
Sacharidy35,21 g
– cukry8,23 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10-12 10-12 vajec Vejce slepičí 770 g
250 g 250 g salámu gothaj (nebo točený salám, šunka) Měkký salám 250 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 sklenička 1 sklenička Moravanky Zelenina směs sterilovaná 200 g
250 ml 250 ml majonézy Majonéza 250 g
1 1 želatina na vaječnou tlačenku (nebo klasická želatina) Želatina vepřová
3/4 kostky 3/4 kostky zeleninového bujónu (nebo nemusí být vůbec) Bujón zeleninový 7.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.