Nutriční hodnoty (Velikonoční vaječný beránek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 282 kJ / 3 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 157,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,99 g |
Tuky | 314,21 g |
– nasycené | 52,82 g |
– nenasycené | 219,19 g |
–– mononenasycené | 88,52 g |
–– polynenasycené | 130,68 g |
––– omega 3 | 3,06 g |
Vláknina | 12,34 g |
Cholesterol | 3,37 g |
Sodík | 7,10 g |
Sůl | 16,99 g |
Sacharidy | 35,21 g |
– cukry | 8,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10-12 10-12 vajec | Vejce slepičí | 770 g |
250 g 250 g salámu gothaj (nebo točený salám, šunka) | Měkký salám | 250 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 sklenička 1 sklenička Moravanky | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
250 ml 250 ml majonézy | Majonéza | 250 g |
1 1 želatina na vaječnou tlačenku (nebo klasická želatina) | Želatina vepřová | |
3/4 kostky 3/4 kostky zeleninového bujónu (nebo nemusí být vůbec) | Bujón zeleninový | 7.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |