Nutriční hodnoty (Lahůdkový francouzský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 8 592 kJ / 2 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 86,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,55 g |
Tuky | 175,28 g |
– nasycené | 59,08 g |
– nenasycené | 99,44 g |
–– mononenasycené | 48,95 g |
–– polynenasycené | 50,49 g |
––– omega 3 | 1,75 g |
Vláknina | 6,06 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 3,50 g |
Sůl | 8,60 g |
Sacharidy | 25,71 g |
– cukry | 15,51 g |
––– laktóza | 8,93 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g sýru Ementál | Ementál | 150 g |
50 g 50 g sýru Chévrano (kozí gouda, nebo uzený sýr) | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
4 4 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
100 g 100 g zakysané smetany 30% | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
čerstvé bylinky (podle chuti) | Petržel nať čerstvá |