Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lahůdkový francouzský salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 592 kJ /
2 053 kcal
Bílkoviny90,82 g
– z toho živočišné bílkoviny86,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,55 g
Tuky175,28 g
– nasycené59,08 g
– nenasycené99,44 g
–– mononenasycené48,95 g
–– polynenasycené50,49 g
––– omega 31,75 g
Vláknina6,06 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 3,50 g
Sůl8,60 g
Sacharidy25,71 g
– cukry15,51 g
––– laktóza8,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g sýru Ementál Ementál 150 g
50 g 50 g sýru Chévrano (kozí gouda, nebo uzený sýr) Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
4 4 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 280 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
sůl (podle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
100 g 100 g majonézy Majonéza 100 g
100 g 100 g zakysané smetany 30% Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
čerstvé bylinky (podle chuti) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.