Nutriční hodnoty (Vepřová kýta se zeleninou a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 719 kJ / 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,61 g |
Tuky | 21,46 g |
– nasycené | 8,82 g |
– nenasycené | 10,82 g |
–– mononenasycené | 8,75 g |
–– polynenasycené | 2,07 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 5,67 g |
Cholesterol | 94 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 9,45 g |
– cukry | 4,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 maďarská klobása (pikantní) | Klobása | |
1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
5 cm 5 cm pórku | Pórek čerstvý | |
2 listy 2 listy bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový | |
1 lžíce 1 lžíce paprikové lahůdkové pasty | ||
horká voda na podlití | Voda | |
1 1 malá lžička Solamylu dle potřeby | Bramborový škrob |