Nutriční hodnoty (Vepřová kýta se zeleninou a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 719 kJ / 411 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,61 g |
| Tuky | 21,46 g |
| – nasycené | 8,82 g |
| – nenasycené | 10,82 g |
| –– mononenasycené | 8,75 g |
| –– polynenasycené | 2,07 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 5,67 g |
| Cholesterol | 94 mg |
| Sodík | 112 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 9,45 g |
| – cukry | 4,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 maďarská klobása (pikantní) | Klobása | |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 5 cm 5 cm pórku | Pórek čerstvý | |
| 2 listy 2 listy bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový | |
| 1 lžíce 1 lžíce paprikové lahůdkové pasty | ||
| horká voda na podlití | Voda | |
| 1 1 malá lžička Solamylu dle potřeby | Bramborový škrob |