Nutriční hodnoty (Kuře, brambory a kysané zelí v remosce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 485 kJ / 2 028 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,96 g |
| Tuky | 124,65 g |
| – nasycené | 64,10 g |
| – nenasycené | 57,05 g |
| –– mononenasycené | 48,84 g |
| –– polynenasycené | 8,22 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 30,40 g |
| Cholesterol | 163 mg |
| Sodík | 1,75 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 182,32 g |
| – cukry | 26,02 g |
| ––– laktóza | 7,62 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kuřecích horních a spodních stehen | ||
| koření na kuře | Grilovací koření | |
| koření na pečené brambory | Brambor zimní | |
| česnek dle chuti | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 0,7 l 0,7 l kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
| 100 g 100 g anglické slaniny (plátky) | Anglická slanina | 100 g |
| 200 g 200 g smetany (30%) | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| kmín | Kmín | |
| 3 3 malé plátky másla | Máslo kravské | 3 g |