Nutriční hodnoty (Slaný cop se zeleným pestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 166 kJ / 2 191 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,70 g |
| Tuky | 49,75 g |
| – nasycené | 4,72 g |
| – nenasycené | 41,50 g |
| –– mononenasycené | 26,23 g |
| –– polynenasycené | 15,27 g |
| ––– omega 3 | 3,73 g |
| Vláknina | 16,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 368,90 g |
| – cukry | 28,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 260-280 g 260-280 g vody | Voda | 270 ml |
| 40 g 40 g oleje | Olej řepkový | 40 ml |
| necelé 2 necelé 2 rovné lžičky soli (asi 7 g, náplň je slaná) | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 50 g 50 g pšeničné celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 50 g |
| 450 g 450 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
| 10 g 10 g droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
| pesto bazalkové, česnekové (z medvědího česneku), petrželové či jiné zelené pesto | Pesto bazalkové | |
| strouhaný parmezán (nebo Gran Moravia) | Parmezán | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| rozšlehané vejce | Vejce slepičí |