Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slaný cop se zeleným pestem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 166 kJ /
2 191 kcal
Bílkoviny58,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,70 g
Tuky49,75 g
– nasycené4,72 g
– nenasycené41,50 g
–– mononenasycené26,23 g
–– polynenasycené15,27 g
––– omega 33,73 g
Vláknina16,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy368,90 g
– cukry28,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
260-280 g 260-280 g vody Voda 270 ml
40 g 40 g oleje Olej řepkový 40 ml
necelé 2 necelé 2 rovné lžičky soli (asi 7 g, náplň je slaná) Sůl mořská
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
50 g 50 g pšeničné celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 50 g
450 g 450 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 450 g
10 g 10 g droždí Droždí pekařské lisované 10 g
pesto bazalkové, česnekové (z medvědího česneku), petrželové či jiné zelené pesto Pesto bazalkové
strouhaný parmezán (nebo Gran Moravia) Parmezán
sádlo Sádlo vepřové
rozšlehané vejce Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.