Nutriční hodnoty (Slaný cop se zeleným pestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 166 kJ / 2 191 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,70 g |
Tuky | 49,75 g |
– nasycené | 4,72 g |
– nenasycené | 41,50 g |
–– mononenasycené | 26,23 g |
–– polynenasycené | 15,27 g |
––– omega 3 | 3,73 g |
Vláknina | 16,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 368,90 g |
– cukry | 28,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
260-280 g 260-280 g vody | Voda | 270 ml |
40 g 40 g oleje | Olej řepkový | 40 ml |
necelé 2 necelé 2 rovné lžičky soli (asi 7 g, náplň je slaná) | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
50 g 50 g pšeničné celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 50 g |
450 g 450 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
10 g 10 g droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
pesto bazalkové, česnekové (z medvědího česneku), petrželové či jiné zelené pesto | Pesto bazalkové | |
strouhaný parmezán (nebo Gran Moravia) | Parmezán | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
rozšlehané vejce | Vejce slepičí |