Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 084 kJ / 976 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,01 g |
| Tuky | 59,49 g |
| – nasycené | 35,97 g |
| – nenasycené | 21,44 g |
| –– mononenasycené | 19,17 g |
| –– polynenasycené | 2,27 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 10,81 g |
| Cholesterol | 181 mg |
| Sodík | 2,53 g |
| Sůl | 6,27 g |
| Sacharidy | 62,53 g |
| – cukry | 11,58 g |
| ––– laktóza | 3,18 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 4 plátky 4 plátky anglické slaniny (66 g) | Anglická slanina | |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| 2 lžičky 2 lžičky koření mexické směsi | Koření Argentina | 10 g |
| 100 g 100 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 100 g |
| 8 8 výhonků zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla (nebo oleje) | Ghí | 15 g |
| 15 g 15 g selského špeku | Špek | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| vývar z kostí a chřestu (podle potřeby) | Chřest zelený čerstvý | |
| 50 ml 50 ml bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
| 180 g 180 g máslové dýně | Dýně máslová čerstvá | 180 g |
| 230 g 230 g brambor | Brambor zimní | 230 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |