Nutriční hodnoty (Játra s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 948 kJ / 1 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,86 g |
Tuky | 129,62 g |
– nasycené | 64,27 g |
– nenasycené | 60,81 g |
–– mononenasycené | 44,96 g |
–– polynenasycené | 15,85 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 15,05 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 3,11 g |
Sůl | 7,65 g |
Sacharidy | 47,60 g |
– cukry | 29,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 250 g |
2 2 párky | Párek vepřový | 160 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1-2 1-2 jablka | Jablko čerstvé | 225 g |
tuk na smažení | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |