Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 948 kJ /
1 661 kcal
Bílkoviny70,76 g
– z toho živočišné bílkoviny67,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,86 g
Tuky129,62 g
– nasycené64,27 g
– nenasycené60,81 g
–– mononenasycené44,96 g
–– polynenasycené15,85 g
––– omega 30,16 g
Vláknina15,05 g
Cholesterol 1,39 g
Sodík 3,11 g
Sůl7,65 g
Sacharidy47,60 g
– cukry29,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g kuřecích jater Játra kuřecí 250 g
2 2 párky Párek vepřový 160 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1-2 1-2 jablka Jablko čerstvé 225 g
tuk na smažení Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.