Nutriční hodnoty (Melounový salát s olivami a rukolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 506 kJ / 121 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 11,00 g |
| – nasycené | 1,50 g |
| – nenasycené | 8,50 g |
| –– mononenasycené | 7,50 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/4 1/4 melounu bez semen | Meloun vodní čerstvý | |
| 100 g 100 g černých oliv bez pecek | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| několik několik lístků máty | Máta peprná list čerstvá | |
| 2 hrsti 2 hrsti rukoly | Rukola čerstvá | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| med (nebo cukr) | Med nepasterovaný | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |