Nutriční hodnoty (Kefírová rychlovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 17 035 kJ / 4 071 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,13 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,25 g |
| Tuky | 184,81 g |
| – nasycené | 53,95 g |
| – nenasycené | 117,01 g |
| –– mononenasycené | 85,42 g |
| –– polynenasycené | 31,59 g |
| ––– omega 3 | 8,82 g |
| Vláknina | 19,00 g |
| Cholesterol | 441 mg |
| Sodík | 4,50 g |
| Sůl | 0,86 g |
| Sacharidy | 527,15 g |
| – cukry | 348,45 g |
| ––– laktóza | 24,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 ml 250 ml kefíru | Kefír | 250 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 9 lžic 9 lžic oleje | Olej řepkový | 99 ml |
| 250 g 250 g cukru moučka | Cukr bílý | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce jedlé sody | Jedlá soda | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 400 g 400 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
| 100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |