Nutriční hodnoty (Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 609 kJ / 146 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 14,88 g |
| – nasycené | 7,21 g |
| – nenasycené | 7,51 g |
| –– mononenasycené | 6,00 g |
| –– polynenasycené | 1,51 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
| – cukry | 0,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 sklenice 1 sklenice domácího lančmítu | ||
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| sádlo ze sklenice sklenice lančmítu | Sádlo vepřové | |
| 2 hrsti 2 hrsti baby špenátu | Baby špenát | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 malá cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 porce 2 porce brambor | Brambor zimní | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 špetka 1 špetka kmínu | Kmín |