Nutriční hodnoty (Kuřecí supreme sous-vide zapečené s rozmarýnovými bramborami v MTH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 349 kJ / 1 278 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 93,16 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 86,42 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,74 g | 
| Tuky | 72,47 g | 
| – nasycené | 46,52 g | 
| – nenasycené | 22,79 g | 
| –– mononenasycené | 20,02 g | 
| –– polynenasycené | 2,77 g | 
| ––– omega 3 | 1,33 g | 
| Vláknina | 9,77 g | 
| Cholesterol | 418 mg | 
| Sodík | 277 mg | 
| Sůl | 0,69 g | 
| Sacharidy | 59,14 g | 
| – cukry | 10,25 g | 
| ––– laktóza | 6,08 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí prso z domácího kuřete (i s kůží a přilehlou částí křídla) | Kuře prso | 350 g | 
| 1 snítka 1 snítka čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g | 
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g | 
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml | 
| 1 špetka 1 špetka uzené papriky | Paprika uzená | |
| 1 lžička 1 lžička sušeného česneku | Česnek sušený | 5 g | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 2.5 g | 
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 1.25 g | 
| 1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené cibule | Cibule sušená | 2.5 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo na vymazání | Máslo kravské | |
| strouhanka na vysypání | Strouhanka pšeničná |