Nutriční hodnoty (Guláš na jedničku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 6 461 kJ / 1 544 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 175,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 168,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,28 g |
| Tuky | 70,93 g |
| – nasycené | 33,62 g |
| – nenasycené | 35,45 g |
| –– mononenasycené | 28,65 g |
| –– polynenasycené | 6,80 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 26,68 g |
| Cholesterol | 407 mg |
| Sodík | 392 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 44,50 g |
| – cukry | 23,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g hovězího masa (krku) | Hovězí kýta | 750 g |
| 5 5 středních cibuli | Cibule čerstvá | 350 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 4 lžičky 4 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 4 g |
| 1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky ostré papriky | Paprika pálivá | 1.5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| vývar na podlití | Vývar masový | |
| polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
| sůl | Sůl mořská |