Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na zelenině z papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 549 kJ / 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,18 g |
| Tuky | 32,98 g |
| – nasycené | 8,51 g |
| – nenasycené | 23,44 g |
| –– mononenasycené | 16,70 g |
| –– polynenasycené | 6,74 g |
| ––– omega 3 | 1,95 g |
| Vláknina | 5,37 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 12,65 g |
| – cukry | 2,64 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 plátků 8 plátků kotlety bez kosti (o síle 1,5 cm) | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 4 4 lahůdkové cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 350 ml 350 ml vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 350 ml |
| 1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |